У Дніпропетровській ОДА відомий український блогер, коуч, дизайнер поліграфії Пилип Духлій (на знімку) розповідав учасникам АТО про те, які можливості відкриває фріланс, на що варто розраховувати і як саме зарекомендувати себе на відповідних біржах.

 


«Це базова лекція для новачків, яка допоможе розпочати займатися цією справою, зробити свій вибір. Для цього потрібні комп’ютер і Інтернет, а окрім бажання — ще й самодисципліна, самоорганізація. Фріланс — достатньо гнучка діяльність, яку можна поєднувати з основною роботою, підлаштовувати під свої потреби. Головне — не боятися розпочати», — зазначив Пилип Духлій.


Як розповіла радник голови ОДА Ольга Горб, такий вид заробітку — актуальна нині тема. Тож семінар покликаний допомогти учасникам АТО, які вже приїхали додому, отримати нові знання та навички, швидше повернутися до мирного життя.


«Фріланс — це спосіб заробляти гроші, можна працювати щодня в будь-якій точці міста, області, країни, а не п’ять днів на тиждень ходити на роботу. У мене багато знайомих займаються такою діяльністю, тож і я вирішив спробувати. Мене цікавить сфера розробки комп’ютерних ігор», — поділився один із учасників семінару, демобілізований боєць 59-ї окремої мотопіхотної бригади Віталій Максименко.

 

Дніпропетровська область.


Фото автора.