Православна церква відзначила Собор всіх святих землі Волинської. Урочисту божественну літургію у тимчасовому храмі Всіх святих землі Волинської, що в Луцьку, очолили митрополит Луганський і Алчевський Митрофан, митрополит Тернопільський і Кременецький Сергій, вікарій Київської митрополії митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, вікарій Київської митрополії архієпископ Бучанський Пантелеймон. Їм допомагали понад 30 священнослужителів.


— Сьогодні, коли ми прославляємо святих Волинської землі, піднесімо наші молитви до них, щоб вони завжди молилися за нас перед Престолом, щоб випросили у Бога милість усім нам, щоб не проливалася кров і на нашу землю прийшли мир і спокій, щоб ми могли спокійно жити і трудитися на благо України, — сказав, звертаючись до присутніх, митрополит Луганський і Алчевський Митрофан.
Священнослужителів і вірних зі святом привітали представники влади — голова Волинської ОДА Володимир Гунчик і луцький міський голова Микола Романюк. Зауважимо: поруч з тимчасовим споруджується новий величний храм — кафедральний собор Волинської єпархії Всіх святих землі Волинської, який стане одним із найбільших в Україні.

Волинська область.