Під час чергового дня депутата обранці луцької громади ознайомилися з роботою комунального підприємства «Луцьксвітло». 

Його директор Іван Кубіцький проінформував про роботу підприємства. Серед проблем: брак досвідчених кадрів, зношеність мереж, застаріле обладнання. Попри це, підприємство проводить планову реконструкцію освітлення міста. Так, нещодавно завершили роботи з монтажу сучасних світлодіодних світильників на бульварі Дружби народів. Цей проект вдалося реалізувати за рахунок співфінансування з ПАТ «СКФ Україна» (підшипниковий завод). На черзі заміна святкової ілюмінації в центральній частині міста, підсвітлення історичних пам’яток, ремонт діючих і встановлення нових світлофорів. Великий обсяг робіт потрібно виконати і з облаштування зовнішнього освітлення на вулицях, які й досі його не мають. А таких в обласному центрі аж тридцять.


Такі візити на комунальні підприємства, як вважає секретар міськради Юлія Вусенко, дають змогу депутатам краще пізнати їх проблеми і завдання, приймати правильні рішення під час розроблення проекту бюджету на наступний рік.

Волинська область.

 


На знімку: директор КП «Луцьксвітло» Іван Кубіцький (у центрі) демонструє депутатам сучасні вуличні світильники. Крайня зліва — секретар міськради Юлія Вусенко.


Фото відділу інформаційної роботи Луцької міської ради.