Міськрада Вінниці подарувала на День студента право безплатного проїзду у громадському транспорті. Перепусткою у трамвай, тролейбус чи муніципальний автобус буде студентський квиток.

 

-- Третій рік поспіль міська влада надає таку тимчасову пільгу тим, хто навчається у вишах нашого міста, -- каже керівник департаменту інформаційної політики Вінницької міськради Аліса Мисловська. -- Щоправда, вона стосується тільки студентів денної форми навчання. Студентський квиток під час поїздки при собі мати обов'язково.

 

Молодь, зрозуміло, задоволена подарунком, хоча й жартує, мовляв, коли вже на таксі можна буде проїхатися за кошти влади. Ймовірно, такий, чи схожий жарт, прозвучить на одному із заходів, що пройдуть під час їхнього свята у місті. Найбільш популярні серед них -- змагання команд кмітливих і винахідливих, а також фестиваль кіноремейків. Він вперше проводиться за участю студентської молоді. Переможців назвуть у День студента. Команда-переможець отримає приз у сумі три тисячі гривень. Їхній кіноремейк покажуть на екрані у залі галереї "Інтершик", де відбуватиметься святкове дійство.

 

Віктор СКРИПНИК.

 

Вінниця.

 

Голос України