КСП «Харківміськліфт» стало кращим спеціалізованим комунальним підприємством в Україні, одержавши нагороду «Краще державне комунальне підприємство України». А про те, що підприємство стало кращим серед спеціалізованих ліфтових підприємств країни, повідомив на урочистостях із приводу 10-річчя КСП «Харківміськліфт» його директор Олексій Топчій.


— Ми одержали «золото» і посіли перше місце. У цьому перш за все заслуга нашого колективу, це наша спільна праця, а також підтримка міської влади, — уточнив Олексій Топчій.


А заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко відзначив,в Україні поки що немає комунальних підприємств, які виробляли б ліфтові кабіни такого високого рівня.
— Найголовніше, що їхня якість і надійність із кожним місяцем, з кожним днем зростають. Колектив дуже серйозно підійшов до виробництва. Крім того, з кожним роком збільшується кількість капітальних і поточних ремонтів міських ліфтів, і на наступний рік ми вже заклали чималі кошти для цього, на проведення й установку нових кабін, — заявив Андрій Руденко.


Цього року вже проведено поточний ремонт більш як двохсот ліфтів із запланованих трьохсот. Системою зв’язку з диспетчером, дистанційним управлінням ліфтом, включенням внутрішньобудинкового освітлення були обладнані майже сто підйомників із запланованих 180.


Нагадаємо, що КСП «Харківміськліфт» було створено рішенням сесії Харківської міської ради 22 листопада 2006 року для обслуговування ліфтів і електромереж у житлових будинках міста. На обслуговуванні підприємства — майже сім тисяч підйомників у будинках комунальної власності й близько трьохсот — у будинках ОСББ, ЖК і ЖБК. Підприємство також виробляє купе-кабіни та різну супутню продукцію, електрощитові, поштові скриньки, сміттєві контейнери та навіть деталі для військової техніки.

Харків.