Микола Кучер побував у Ладижинському коледжі на Вінниччині. Народний депутат від Блоку Петра Порошенка відвідав навчальний заклад з нагоди Дня працівника сільського господарства. Під час святкового концерту, організованого студентами та викладачами коледжу, він привітав усіх присутніх. Парламентарій наголосив, що йому надзвичайно приємно перебувати в колі студентів-аграріїв, адже він сам левову частку свого професійного життя віддав роботі в агропромисловому комплексі.


Законотворець підкреслив: до Ладижинського коледжу має особливі почуття, адже саме тут здобув освіту його батько. А під час роботи в агросекторі Миколі Кучеру доводилося працювати здебільшого з вихідцями саме цього аграрного навчального закладу. «Мені приємно бути у цьому залі, — сказав він. — Якось так у житті склалось, що я завжди працював із випускниками Ладижинського тоді ще технікуму механізації сільського господарства. У господарствах майже кожен другий інженер був ладижинським випускником. На підприємстві «Зернопродукт», де я був директором, майже 45 відсотків керівного складу випускалися саме звідси».


Народний депутат вручив грамоти тринадцятьом студентам, які беруть активну участь у спортивному і творчому житті коледжу та мають гарні успіхи в навчанні. За підтримки ГО «Соціальний центр МХП» ці юні аграрії отримали грошові премії. На прохання адміністрації коледжу Микола Кучер також допоміг у придбанні нової музичної апаратури для актового залу закладу, повідомляє прес-служба БПП.