Заступник голови Томашпільської районної ради на Вінниччині Лариса Нароган ініціювала акцію «Стань донором для поранених бійців». Її підтримали також працівники райдержадміністрації, окремі сільські голови та небайдужі мешканці райцентру.


— Коли дізналися, що до Вінницького шпиталю доправили 29 бійців, поранених у боях на Світлодарській дузі, і для їхнього лікування потрібна кров, вирішили поділитися нею з нашими захисниками, — розповіла «Голосу України» Лариса Нароган. — Охочих долучитися до доброї справи було чимало. Шкода, що не всім можна це зробити через стан здоров’я. На обласну станцію переливання крові разом зі мною поїхали 16 донорів.


Лариса Нароган каже, що не вперше здає кров. Морально підтримувала тих, кому раніше не доводилося брати участь у донорстві. Серед них — керівник відділу Томашпільської райдержадміністрації Олександр Погорілов.

Того дня донорами стали й троє сільських голів — Олександр Нинік, Микола Платонов та Василь Чувпенюк.


Від цього райцентру до Вінниці понад сто кілометрів. В організації поїздки донорів сприяв керівник сільгосппідприємства «Липівка» Володимир Романюк.


Вінницька область.

 


На знімку: Лариса Нароган разом з колегами на станції переливання крові.


Фото з сайту Вінницької облради.