Сучасний реанімаційний комплект для надання невідкладної допомоги (німецького виробництва), хірургічні окуляри, медобладнання і препарати, стерильні пелюшки передали Cтанично-Луганській центральній районній лікарні волонтери з Волині. Такий був новорічний подарунок луганським колегам від колективу Волинського обласного медико-територіального об'єднання та благодійного фонду "Серце в долонях". Його передачу здійснили волинські волонтери на чолі з першим заступником голови Волинської обласної ради Олександром Пирожиком. У складі делегації був також дитячий лікар-гематолог Сергій Миронюк.

 

На знімку:

 

волинські волонтери передають обладнання
медикам Станично-Луганської
центральної районної лікарні.

В центрі
перший заступник
голови обласної ради
Олександр Пирожик

 

Фото
з сайту Волинської обласної ради.

 

Проводжаючи волонтерів на схід, у зону АТО, керівник Волинського обласного медико-територіального об'єднання Сергій Ляшенко попросив, аби вони самі прийняли правильне рішення, якій із військових частин це обладнання буде найбільш необхідне.

 

-- Навіть якщо воно врятує життя одному-двом бійцям, вважатиму, що ми зробили потрібну й благородну справу, -- сказав Сергій Ляшенко.

 

Відвідавши декілька військових частин, волинські волонтери вирішили: найбільш потрібним це обладнання буде саме в Станиці Луганській.

 

Передачу новорічного подарунка місцевим медикам організував волинянин Віктор Вілентко, який у складі 14-ї ОМБр несе службу на Луганщині. Місцеві медики були приємно вражені таким сюрпризом від колег із ВОДТМО та Волинської обласної ради.

 

Максим СОЛОНЕНКО.

 

Волинська область.

 

Голос України