Сервісний центр, який замінить усі функції колишнього МРЕВ (міжрайонний реєстраційно-екзаменаційний відділ), розпочав роботу в Ужгороді. У реформованому, удосконаленому центрі громадяни матимуть змогу швидко, якісно та в спрощеному порядку отримати відповідні послуги з реєстрації транспортних засобів, видачі, обміну водійських посвідчень, замовлення номерних знаків тощо.

 

За словами керівника головного сервісного центру МВС України Владислава Криклія, це вже 14-й новий центр у державі, який працює за принципом екстериторіальності: і місцеві жителі, і гості зможуть отримати тут весь перелік послуг. Електронна черга, сучасна система комунікацій, технічне оснащення, безкоштовний Wi-Fi, спрощена система отримання послуг -- це лише початок запланованих реформ. Тут найближчим часом громадянам буде надаватися й довідка про відсутність судимості та реєстрація зброї.

 

Голова ОДА Геннадій Москаль зауважив, що за рівнем організації роботи і за технічним оснащенням сервісний центр нічим не поступається аналогам у європейських країнах.

 

Нове приміщення, повідомляють з відділу комунікацій поліції області, обладнане відеокамерами спостереження. На робочих столах працівників, які контактують з громадянами, також встановлені додаткові відеокамери, що дасть змогу контролювати якість надання послуг і протидіяти корупції. Для зручності клієнтів обладнано дитячий куточок, де малюки, очікуючи батьків, можуть цікаво і весело провести час.

 

Василь НИТКА.

 

Закарпатська область.

 

Голос України