З ініціативи та підтримки народного депутата, лідера Опозиційного блоку Юрія Бойка була проведена оперативна робота з доставки гуманітарної допомоги для 150 переселенців, що проживають на Київщині в пансіонаті «Джерело» (Пуща-Водиця).

Більшість із них — пенсіонери та маленькі діти з батьками. Нинішнє «керівництво» пансіонату намагається всіма способами «вижити» людей, давно відключивши опалення, гарячу воду та доводячи приміщення до аварійного стану.

Щоб підтримати переселенців, активісти Опозиційного блоку Київщини на чолі з депутатами Вишневої міської ради Павлом Бойком і Сергієм Кріпаком привезли в пансіонат продукти харчування: м’ясо, овочі, яйця, борошно, крупи, олію. Також було придбано морозильні камери для зберігання продуктів. А найменшим жителям поселення гості подарували роликові ковзани, самокати, футбольні і волейбольні м’ячі та різноманітний спортивний інвентар.

«Багато хто з переселенців, що живуть в цьому пансіонаті, на жаль, вже зневірилися в тому, що вони ще комусь потрібні. Тому дати цим людям радість — як діткам з їхніми батьками, так і людям літнього віку, — найменше, що ми можемо зробити. А ще важливіші для них — увага і підтримка з боку влади і оточуючих. Безумовно, гостро стоїть питання їхнього подальшого проживання і взагалі — безпеки життя. Тому ми беремо під свій контроль захист цих людей від беззаконня і свавілля зловмисників», — розповів депутат обласної ради, голова Опозиційного блоку Київщини Олександр Качний, повідомляє прес-служба партії.