На Волині завершилася молодіжна військово-патріотична гра «Звитяга». Цьогоріч вона тривала  на території Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща». Організатори — всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національний альянс».

 

Майбутні захисники України — сильні, мужні, патріотичні.

 

Фото
ГО «Національний альянс».

Усіх учасників «Звитяги» було поділено на дві сотні — «Вовчу зграю» на чолі з Максимом Шостаком (псевдо «Слон») та «Лісових чортів» із сотенним Романом Битяком (псевдо «Хмара»). Третя сила — «Махновці» — вносила деструктив і цікавість у гру. Головне завдання сотні — забрати прапор супротивника і зберегти свій до завершення гри. Якщо сотня втрачає прапор — це програш. Щоб забрати прапор, необхідно подолати «ворожі» команди. Для цього у кожного гравця на руці є символ життя — пов’язка. Зірвати її — означає вбити супротивника.

Перемогу та два прапори здобула «Вовча зграя» сотенного Максима Шостака, батько якого — Сергій Шостак — під час Революція Гідності разом із сином брав участь у подіях на Майдані, а потім воював і, на жаль, загинув на фронті.

Максим СОЛОНЕНКО.

Волинська область.