Ужгород:

Вихованці літнього оздоровчого і духовно-просвітницького православного табору «Стежка Добра» поринули у цікавий світ роботи рятувальної служби. Місцем цього видовищного заходу стало село Осій Іршавського району. Сюди й завітали місцеві рятувальники разом із професіоналами тутешнього гірського пошуково-рятувального відділення. Учасниками дійства, приуроченого до Дня безпеки, стали 120 дітей віком від п’яти до дванадцяти років.

 

 

Бійці п’ятої державної пожежно-рятувальної частини Іршави, повідомляють у прес-службі облДСНС, розповіли дітлахам, як не допустити пожежі вдома та що робити, якщо вогонь усе-таки охопив помешкання. Також ознайомили з надзвичайними ситуаціями, які трапляються на території району, а ще нагадали про правила безпечної поведінки на воді та наголосили на необхідних діях при виявленні вибухонебезпечних предметів.


Після цього вихованці табору мали можливість оглянути пожежний автомобіль та наявне там аварійно-рятувальне обладнання: пожежні рукави та гідравлічні ножиці (на знімку).

Фото облДСНС.