Народний депутат від Опозиційного блоку Микола Скорик (на знімку) поставив свій підпис на підтримку рішення про перейменування двох вулиць на честь Героя України, Почесного жителя Одеси й Одеської області, засновника відомого як Будинок з ангелом Центру реабілітації для дітей-інвалідів Бориса Литвака, а також на честь відомого письменника Шолом-Алейхема.

«Борис Давидович Литвак — це велика людина, меценат, громадський діяч і великий сучасник. Як Почесний громадянин Одеси, він заслужив на те, щоб в Одесі була вулиця на його честь. Це та людина, яка заслужила захоплення й поваги, про яку ніхто поганого слова не скаже. Що стосується Шолом-Алейхема — це великий письменник, автор великих творів, адже єврейська культура — це і є одеський колорит. Якщо вже перейменовувати вулиці, то тільки на честь людей, які цього гідні і чий внесок в історію був цінний», — відзначив народний депутат Микола Скорик.
Одеська міська організація Опозиційного блоку, як повідомляє прес-служба Опоблоку, планує зібрати на підтримку перейменування вулиць імені Бориса Литвака й Шолом-Алейхема щонайменше 10 тисяч підписів.