Кабінет Міністрів погодив виділення чергової субвенції на соціально-економічний розвиток територій. Для потреб громад південних районів Рівненщини за пропозиціями народного депутата від БПП Олександра Дехтярчука спрямовано ще 10 мільйонів гривень.
Завдяки цьому в Здолбунівському районі відремонтують дитячі садочки в селі Івачків і смт Мізоч та збудують котельню в Івачкові.
А в Радивилівській міській ОТГ відремонтують дитсадок та прокладуть тротуари. Демидівський район зможе здійснити реконструкцію вуличного освітлення в селі Ільпибоки та ремонт будівлі Княгининської ЗОШ.
А в рідному для Олександра Дехтярчука Дубенському районі, як повідомляє прес-служба БПП, зможуть відремонтувати вулицю Зелену в селі Озеряни, провести реконструкцію вуличного освітлення з застосуванням енергозберігаючих технологій в селі Дитиничі, відремонтувати дах в Рачинській ЗОШ І—ІІІ ступенів.
«При розподілі коштів насамперед враховувалася думка і пропозиції громад районів нашого виборчого округу. Наразі важливо, щоб усі ці кошти використовувалися прозоро, ефективно і з найбільшою користю. Тому я особисто і моя команда контролюватимемо цей процес. Впевнений, що разом нам вдасться використати ці кошти з максимальною ефективністю на благо наших громад», — повідомив Олександр Дехтярчук.