Народний депутат Тетяна Ричкова (БПП) разом із начальником Генштабу — Головнокомандувачем ЗСУ, генералом армії Віктором Муженком взяла участь в урочистостях із нагоди Дня високомобільних десантних військ, що відбулися у Гвардійському (Дніпропетровщина). Саме там базується 25-та окрема повітряно-десантна бригада.

Фото надано прес-службою Дніпропетровської облради.

Саме 25-та бригада для відомого волонтера і народного депутата стала рідною. «Любі мої брати, вітаю вас із 25-ю річницею створення ВДВ ЗСУ. Моє серце завжди належатиме найкращим синам України. Ви — честь української армії, еталон незламності та героїзму», — цитує слова Тетяни Ричкової прес-служба партії.
З нагоди свята найкращим бійцям у Гвардійському вручили нагороди від Президента України Петра Порошенка та голови облради Гліба Пригунова. Десантники влаштували для гостей показові виступи, зокрема, десантування з гелікоптера.
Голова облради зазначив, що влада зобов’язана зробити все, аби прізвища десантників ніколи не були забуті. Він виступив із ініціативою назвати 25 вулиць Дніпропетровщини на честь бійців 25-ї бригади.
467 воїнів-десантників віддали життя за свободу і незалежність України. Майже 3 800 нагороджено державними та відомчими нагородами за мужність і героїзм під час виконання бойових завдань.
Міська «Солідарність» приділяє велику увагу патріотичному вихованню молоді. Партійці Дніпра — часті гості у 25-й окремій повітряно-десантній бригаді. Спільно із бригадою партійці реалізують проект «Ми такі! Ми — українці!». У його рамках на екскурсіях у легендарній бригаді побували понад 500 школярів. З початку нового навчального року проект буде продовжено.