За сприяння народного депутата Дмитра Андрієвського (БПП) (на знімку) придбано сучасний рентгенографічний апарат для медзакладу Києва.

 

 

«У відкритій після реконструкції поліклініці № 1 (Київ, Солом’янський район) запрацював сучасний рентгенографічний апарат. Для поліклініки його придбали за бюджетні кошти, які вдалося залучити завдяки зверненням громадян. На сьогодні ця поліклініка є однією з кращих у Києві», -написав парламентарій на своїй сторінці у Фейсбуці.


Він розповів, що раніше до нього, як до народного депутата, надійшло звернення про допомогу в придбанні нового УЗД-комплексу для поліклініки, який має бути не лише надійним та зручним в експлуатації, а й мати мінімальну дозу опромінення, тобто мінімально шкодити здоров’ю пацієнтів.


За словами Д. Андрієвського, медичне обладнання, що перебувало в поліклініці № 1 до моменту її реконструкції, було майже непридатне до використання. А рентгенапарат 80-го року випуску взагалі не працював.


«Тож коли розпочалася реконструкція, наша команда робила все можливе, щоб ця поліклініка, не лише зовні, а й всередині, відповідала кращим медичним стандартам. Тут було замінено все до останнього медичного інструмента. Завдяки системі електронної реєстрації, на прийом до лікаря можна потрапити без черги, адже у сучасній поліклініці вже працює система e-health. У цій муніципальній лікарні надають послуги понад 150 000 мешканцям району. Наразі триває доукомплектація поліклініки медичною технікою», — зазначив парламентарій.


Народний депутат веде активну діяльність і в інших регіонах країни. Зокрема, взяв участь у засіданні робочої групи з вирішення проблемних питань водозабезпечення населених пунктів Донецької та Луганської областей під головуванням віце-прем’єр-міністра — міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка.


За словами Д. Андрієвського, фахівцями Київського політеху було розроблено сучасні технології щодо очистки шахтних вод та опріснення морської води. Реалізація цих інноваційних технологій може вирішити проблеми водопостачання цих територій. «Проблема водопостачання на сході країни вже декілька років поспіль не має вирішення і ускладнюється через наявність бойових дій у регіоні. Сподіваюсь, що найближчим часом впроваджуватимуться кращі пілотні проекти і проблему водопостачання буде вирішено», — підкреслив обранець.


Фото з сайту solydarnist.org