У Харкові з 23 по 26 серпня відбудеться святкове завершення соціального фотопроекту «Герої нашого часу». Присвячений він звичайним простим людям — працівникам комунальних служб, які й у спеку, і в холод виконують свою непросту роботу, щоб нам усім було комфортніше у своїх великих і малих містах.
За словами організаторів, мета цього проекту — подякувати людям, непомітна на перший погляд праця яких робить Харків чистим, затишним і комфортним для проживання.
Соціальний міський фотопроект стартував 1 серпня. У ньому могли взяти участь усі охочі, переславши свої фотороботи на вказану електронну адресу. Як зазначають організатори, це дасть змогу місцевим жителям і гостям глибше зрозуміти, як змінюється Харків, ознайомитися з досягненнями у відродженні й благоустрої місць масового дозвілля, таких як Центральний парк культури й відпочинку ім. Горького, сад ім. Шевченка, а також стане додатковим стимулом для працівників комунальних служб тримати якість своєї роботи на висоті.
У рамках заходу також відбудеться спеціалізований міський фотопікнік, де всі охочі зможуть сфотографуватися в робочому одязі й з атрибутикою комунальних служб, а також скуштувати різноманітні страви на будь-який смак.