До Дня знань

 

Чотириста дітей Запорізької області отримали ранці від обласної влади. Переважно із сімей, які перебувають на обліку центрів соціальних служб об’єднаних територіальних громад, як такі, що опинились у складних життєвих обставинах та йтимуть до першого класу.


На вручення дітлахів запросили до Театру юного глядача, де їх зустрічали казкові герої. Після інтермедії в урочистій обстановці першачків та їхніх батьків вітали представники влади.

 

На знімку: Володимир Подорожко вручає шкільне приладдя.


Фото прес-служби Запорізької облради.


Подарунки одержали й маленькі мешканці облцентру. В рамках реалізації Міської комплексної програми соціального захисту населення Запоріжжя на 2016—2018 роки 40 дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах і перебувають під соціальним супроводом, отримали набори канцелярського приладдя, які знадобляться їм найближчим часом.


Під час акції соціальні працівники провели профілактичну бесіду з дітьми та їхніми батьками. Вони звернули увагу на важливість терплячого ставлення до особливостей поведінки дітей в період адаптації до навчання, запропонували допомогу у вирішенні спірних питань.