Одеська місцева прокуратура № 3 (Приморський район) скерувала до суду обвинувальний акт стосовно учасників збройного організованого угруповання, яких підозрюють у шахрайстві, розбої, бандитизмі і незаконному поводженні зі зброєю.
Злочинну групу викрили і затримали співробітники відділу кримінальної поліції та слідчі Приморського відділу поліції разом зі співробітниками КОРД ГУ НП в області. Під час розслідування встановлено, що в листопаді 2016 року адвокат, який практикував в Одесі, вирішив створити банду, до складу якої увійшло троє чоловіків. Протягом року угруповання з використанням вогнепальної зброї вчиняло розбійні напади на громадян на території Одеси. Зловмисники «спеціалізувалися» на клієнтах пунктів обміну валют, де й вичікували своїх потенційних жертв. Загальний розмір збитку, завданого розбоями і шахрайством, становить майже 3 мільйони гривень.
За клопотанням прокуратури суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Нині обвинувальний акт стосовно угруповання скеровано до суду.

Одеса.