Одеса. В обласному центрі відбувся Кубок України з кулінарії. Мета конкурсу: відродження та розвиток вітчизняної кухні, популяризація нових технологій і харчових продуктів, розвиток творчих підходів у кулінарному мистецтві. Учасники змагалися в 6 номінаціях: «Салати», «Закуски (холодні/гарячі)», «Супи», «Основна страва (риба/морепродукти)», «Основна страва (м’ясо)», «Ресторанний десерт».
Учень Одеського вищого професійного училища та технологій харчування Володимир Дікусар продемонстрував високий рівень майстерності й став одним з переможців Кубка України з кулінарії. Він нагороджений дипломом переможця, медаллю III ступеня, а також поїздкою в Італію для участі в майстер-класах відомих шеф-кухарів.
Одеська область
118
118

Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України 211
-
2День Національної поліції України 180
-
3Кабмін встановив новий порядок доплат мешканцям гірських населених пунктів у 2025 році 153
-
4Уряд схвалив експеримент щодо договірної форми надання послуги раннього втручання 75
-
5КМУ схвалив проєкт зі створення фонду муніципального (соціального) орендного житла 63

