Одеса. В обласному центрі відбувся Кубок України з кулінарії. Мета конкурсу: відродження та розвиток вітчизняної кухні, популяризація нових технологій і харчових продуктів, розвиток творчих підходів у кулінарному мистецтві. Учасники змагалися в 6 номінаціях: «Салати», «Закуски (холодні/гарячі)», «Супи», «Основна страва (риба/морепродукти)», «Основна страва (м’ясо)», «Ресторанний десерт».
Учень Одеського вищого професійного училища та технологій харчування Володимир Дікусар продемонстрував високий рівень майстерності й став одним з переможців Кубка України з кулінарії. Він нагороджений дипломом переможця, медаллю III ступеня, а також поїздкою в Італію для участі в майстер-класах відомих шеф-кухарів.
Одеська область
119
119

Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1У Чернігівській області планують підтримку маломобільних громадян під час надзвичайних ситуацій 279
-
2Кабмін удосконалив норми організації харчування у закладах освіти з урахуванням умов воєнного стану 199
-
3День юриста в Україні 101
-
4Кабмін затвердив доплати педагогам прифронтових і прикордонних громад 87
-
5Верховна Рада України на пленарному засіданні 8 жовтня прийняла три закони, два проєкти законів та дві постанови 77

