Одеса. В обласному центрі відбувся Кубок України з кулінарії. Мета конкурсу: відродження та розвиток вітчизняної кухні, популяризація нових технологій і харчових продуктів, розвиток творчих підходів у кулінарному мистецтві. Учасники змагалися в 6 номінаціях: «Салати», «Закуски (холодні/гарячі)», «Супи», «Основна страва (риба/морепродукти)», «Основна страва (м’ясо)», «Ресторанний десерт».
Учень Одеського вищого професійного училища та технологій харчування Володимир Дікусар продемонстрував високий рівень майстерності й став одним з переможців Кубка України з кулінарії. Він нагороджений дипломом переможця, медаллю III ступеня, а також поїздкою в Італію для участі в майстер-класах відомих шеф-кухарів.
Одеська область
119
119

Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День фізкультури та спорту України 436
-
2Кабмін встановив додаткові коефіцієнти підвищення посадових окладів держслужбовців апаратів судів та органів системи правосуддя 320
-
3Кабмін вніс зміни до порядку бронювання військовозобов’язаних та визначення критично важливих підприємств 125
-
4Уряд затвердив порядок проведення атестації посадових осіб митних органів 98
-
5Кабінет Міністрів підтвердив державну гарантію за кредитом для фінансування аграрних проектів 92

