Одеса. В обласному центрі відбувся Кубок України з кулінарії. Мета конкурсу: відродження та розвиток вітчизняної кухні, популяризація нових технологій і харчових продуктів, розвиток творчих підходів у кулінарному мистецтві. Учасники змагалися в 6 номінаціях: «Салати», «Закуски (холодні/гарячі)», «Супи», «Основна страва (риба/морепродукти)», «Основна страва (м’ясо)», «Ресторанний десерт».
Учень Одеського вищого професійного училища та технологій харчування Володимир Дікусар продемонстрував високий рівень майстерності й став одним з переможців Кубка України з кулінарії. Він нагороджений дипломом переможця, медаллю III ступеня, а також поїздкою в Італію для участі в майстер-класах відомих шеф-кухарів.
Одеська область
118
118

Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Кабмін передає Пенсійному фонду повноваження з надання державної соціальної допомоги 587
-
2Понад 1190 мешканців Житомирщини вже скористалися програмою єВідновлення 135
-
3Всесвітній день біженців 82
-
4На Одещині розпочалися жнива-2025: аграрії збирають ячмінь та горох 63
-
5Уряд затвердив нові порядки з авторизації та профілів безпеки інформаційних систем 62

