Одеса. В обласному центрі відбувся Кубок України з кулінарії. Мета конкурсу: відродження та розвиток вітчизняної кухні, популяризація нових технологій і харчових продуктів, розвиток творчих підходів у кулінарному мистецтві. Учасники змагалися в 6 номінаціях: «Салати», «Закуски (холодні/гарячі)», «Супи», «Основна страва (риба/морепродукти)», «Основна страва (м’ясо)», «Ресторанний десерт».
Учень Одеського вищого професійного училища та технологій харчування Володимир Дікусар продемонстрував високий рівень майстерності й став одним з переможців Кубка України з кулінарії. Він нагороджений дипломом переможця, медаллю III ступеня, а також поїздкою в Італію для участі в майстер-класах відомих шеф-кухарів.
Одеська область
126
126
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Тернопільщина продовжує зариблення річки Серет у межах програми розвитку рибного господарства 1711
-
2Кабінет міністрів України уточнив правила бронювання військовозобов’язаних під час мобілізації 183
-
3Міжнародний день пам’яті жертв злочинів геноциду та вшанування їхньої людської гідності 93
-
4День Сухопутних військ України 62
-
5Кабмін ухвалив розпорядження щодо стабілізації електропостачання в осінньо-зимовий період 2025/26 року 56

