Одеса. В обласному центрі відбувся Кубок України з кулінарії. Мета конкурсу: відродження та розвиток вітчизняної кухні, популяризація нових технологій і харчових продуктів, розвиток творчих підходів у кулінарному мистецтві. Учасники змагалися в 6 номінаціях: «Салати», «Закуски (холодні/гарячі)», «Супи», «Основна страва (риба/морепродукти)», «Основна страва (м’ясо)», «Ресторанний десерт».
Учень Одеського вищого професійного училища та технологій харчування Володимир Дікусар продемонстрував високий рівень майстерності й став одним з переможців Кубка України з кулінарії. Він нагороджений дипломом переможця, медаллю III ступеня, а також поїздкою в Італію для участі в майстер-класах відомих шеф-кухарів.
Одеська область
125
125
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Уряд визначив особливості формування вартості будівництва в умовах воєнного стану 202
-
2Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок 81
-
3Уряд продовжив строки реалізації експериментальних проектів у межах платформи «Зроблено в Україні» та розширив їх функціонал 70
-
4Уряд затвердив Порядок реагування на випадки насильства та жорстокого поводження з дітьми 47
-
5Кабмін визначив порядок надання та оплати послуг з оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги 46

