Одеса. В обласному центрі відбувся Кубок України з кулінарії. Мета конкурсу: відродження та розвиток вітчизняної кухні, популяризація нових технологій і харчових продуктів, розвиток творчих підходів у кулінарному мистецтві. Учасники змагалися в 6 номінаціях: «Салати», «Закуски (холодні/гарячі)», «Супи», «Основна страва (риба/морепродукти)», «Основна страва (м’ясо)», «Ресторанний десерт».
Учень Одеського вищого професійного училища та технологій харчування Володимир Дікусар продемонстрував високий рівень майстерності й став одним з переможців Кубка України з кулінарії. Він нагороджений дипломом переможця, медаллю III ступеня, а також поїздкою в Італію для участі в майстер-класах відомих шеф-кухарів.
Одеська область
119
119

Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Національна легенда України — 2025! 1395
-
2У хабах Донеччини розпочали святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України 361
-
3Дніпропетровщина увійшла до трійки лідерів за індексом цифрової трансформації 188
-
4На Стрийщині встановили рекорд України – спекли Красівський пиріг Незалежності 84
-
5Відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України 82

