У центрі Кіптівської об’єднаної територіальної громади відкрито модернізоване приміщення Центру надання адміністративних послуг за участю Надзвичайного і Повноважного Посла Швеції в Україні Мартіна Хагстрьома, першого секретаря представництва Європейського Союзу в Україні Бенедикта Германна, керівника початкової фази Програми «U-LEAD з Європою» Сусанни Делланс, представників міністерств економічного розвитку і торгівлі та регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, керівників області.

Стрічку на відкритті Кіптівського ЦНАПу перерізають в. о. першого заступника голови Чернігівської ОДА Юлія Свириденко, Мартін Хагстрьом та Сусанна Делланс.

«Наша мета — швидкий, прозорий, доступний сервіс у зручних та комфортних умовах. Сучасний ЦНАП — це не лише гарна будівля та нова техніка. Це й кваліфіковані фахівці, які тут працюють», — каже голова громади Володимир Кучма.
Жителі сіл Кіптівської громади відтепер можуть отримати майже 100 адміністративних послуг. Доступний центр і для осіб з інвалідністю. Обладнано також дитячий куточок.
«Якість та доступність адміністративних послуг є одними з тих критеріїв, за якими жителі формують своє ставлення до місцевої влади та оцінюють її ефективність. А довіра до місцевої влади — один з найважливіших показників успішності реформи децентралізації та запорука розвитку громади. Сподіваюся на подальшу співпрацю, адже реалізований проект — це лише початкова фаза Програми «U-LEAD з Європою», — наголосив Мартін Хагстрьом.

Фото прес-служби Чернігівської ОДА.