Народний депутат, голова Дніпровської міської організації партії «БПП «Солідарність» Тетяна Ричкова разом із членами партії обговорили з працівниками соціальних служб Соборного району актуальні питання. Зокрема, говорили про реформи, закони, які ухвалила Верховна Рада. Парламентарій відповіла на запитання щодо пенсійної та медичної реформ, а також закону про освіту.
Також члени партії і Тетяна Ричкова привітали працівників соціальної сфери із професійним святом.
«Вітаю вас із прийдешнім святом. Через свій графік роблю це трохи раніше, але зі щирою повагою до тих, хто все своє життя допомагає іншим. Аби виконувати таку роботу, потрібно мати велике серце і міцні нерви. Люди у нас різні, з ними не завжди просто, проте ви знаходите потрібні слова, допомагаєте розібратися у законах, знайти кращий вихід із ситуації.
Знаю, що і ми, депутати, завдаємо вам клопоту. Проте хочу пояснити — у державі тривають реформи, а це, як ремонт удома — щось робиться, переобладнується, змінюється. Та все буде гаразд. Вдячна вам за терпіння, професіоналізм, витримку. Бажаю здоров’я, щастя, добробуту, злагоди і миру», — зазначила народний депутат. Тетяна Ричкова вручила працівникам соціальної сфери подяки та подарунки, партійці подарували квіти, повідомляє прес-служба БПП.
Нагадаємо, що це професійне свято в Україні щорічно відзначають у першу неділю листопада.