СПІВЧУТТЯ

 

Асоціація народних депутатів України з глибоким сумом сприйняла звістку про передчасну смерть народного депутата першого скликання, члена Асоціації 


Негоди Володимира Федоровича 


5 листопада 2017 року після тяжкої виснажливої хвороби.


Володимир Федорович народився 14 листопада 1954 року в с. Покровське Нікопольського району Дніпропетровської області. Вищу освіту отримав у Дніпропетровському державному університеті, факультет фізики.


Після закінчення навчання в 1980 році працював інженером-технологом, начальником виробництва заводу «Кварцит» м. Орджонікідзе. В 1990 році був висунутий кандидатом у народні депутати і обраний у Верховну Раду УРСР від колективу заводу «Кварцит». У Верховній Раді працював в Комісії з питань соціальної політики та праці. Був членом Комісії з питань морської політики при Президентові України. З 1993 року — начальник управління підготовки і обліку кадрів державної виконавчої влади КМ України. З 1994 року — заступник голови Митного комітету України.


У політичному, громадському житті був активним учасником законотворчого процесу. Володимир Федорович назавжди залишиться у нашій пам’яті порядною і самовідданою людиною, активним громадянином держави.

Найщиріші співчуття сім’ї і близьким покійного.


Президент Асоціації О. В. Крандакова.