Це вам не секс по телефону!..


Реальне кафе в Донецьку 4 листопада закликало на... «SEX-олімпіаду»:. гаряча полуничка в конкурсах, «будоражащий воображение стриптиз», вивчення древньоіндійського трактату про «вожделение и любовь...»

 


Від чергового:


— ...Древньоіндійський трактат о вождєлєнії читав особисто Захарченко, будоражили воображєніє кращі стріптізьори страни — Гіві з Моторолою, у ролі полунички була свята Поклонська з олімпійськими кільцями на стегнах...


Відрізання...


Герхард Шрьодер, екс-канцлер Німеччини:


— Хто тисне на Київ? Київ надто мало робить, Київ веде війну проти Донбасу, відрізає людей від електроенергії...


Від чергового:


— А ще Київ відрізає... вуха й розвішує їх на електричних стовпах... замість лампочок. До речі, пане Шрьодер, ваші... лампочки вночі світяться?..


Про фурор... Ані Лорак


Ранок у Борисполі... Повертаюся з відрядження... Напівпорожній автобус від літака до терміналу... У країні рік, як війна... Споглядаю повз вуха якоїсь пані в чорних окулярах на перший сніжок в Україні... Вихором думка про... бліндаж...

— Мужчіна... нє смотрітє на мєня так!..

Зирк, коли... Ані Лорак!

— Та ні, — кажу, — не тільки нє смотрю, а навіть не слухаю!

Пані наче возом переїхало...


Лорд... ЛОРДО


Олександр Захарченко (про ОРДО):


— Ви знаєте, я образливіших слів не чув. Поки живі ми, живі ви, поки живі всі жителі Донецької народної республіки,.. ОРДО — це окремий район Донбасу...

 


Від чергового:


— Не зрозумів: чому Саня крутить носом? Коли Захарченко піде на англосаксів і легко візьме Лондон, то переможці осядуть в якійсь частині міста. І тоді це буде звучати, скажімо, не Букінгемський палац, а... ЛОРДО (Лондонський окремий район Донецької області! Логічно?.. Ну а сам полководець носитиме титул ЛОРД Захарченко... Красиво ж!..


Пенсія,.. як Аляска


Олексій Кудрін, міністр фінансів РФ:


— Гроші на виплату пенсій росіянам в уряду закінчилися...

 


Від чергового:


— А навіщо їм пенсії?!. У них є ящик, Крим, дядько Вова... Не вистачає тільки... Аляски, щоб гідно зустріти старість... Як там співається: «Дядя Вова, мы с тобой»?..


Хто куди піде?..


Євген Балицький, народний депутат, опоблоковець (заявив, коли й поїде до Росії, то виключно разом з округом, який представляє у Верховній Раді, а це — Мелітополь):


— Ми підемо! Можливо. Такі, як округ, який я представляю. Тільки ми підемо зі своїми територіями...


Від чергового:


— Я вже бачу, як Єфремов багровіє в передчутті зустрічі з партійцем у своїй «келії»!.. Тільки от чухає потилицю: куди розмістити території?..

 


Чергував по «Куреню» Віталій СУДДЯ.


Мал. Олексія КУСТОВСЬКОГО.
Фото з Фейсбуку.