Майже на п’ять годин було заблоковано рух поїздів на важливій залізничній магістралі Рівне — Ківерці — Ковель. У селі Козин Рожищенського району вантажівка з лісоматеріалами опівночі зупинилася на залізничному переїзді. Продовжувати рух далі вона не змогла, оскільки причіп вагою понад 20 тонн застряг на колії.
На місце надзвичайної події прибула чергова варта аварійно-рятувальної частини загону спеціального призначення управління ДСНС у Волинській області, а також керівництво Ківерцівської дистанції колії. Після відключення о 02:12 на цій ділянці залізниці електропостачання рятувальники розпочали роботи.
Для деблокування вантажівки вони застосували гідравлічний інструмент та домкрати. А вже потім, за допомогою потужної техніки, відбуксирували машину з колії. Повністю переїзд було звільнено і відкрито для руху о 04:43. До ліквідації надзвичайної події залучили тринадцять рятувальників та дев’ять залізничників, чотири одиниці інженерної техніки та одну одиницю спеціального залізничного транспорту.
Ось скільки клопоту і затрат коштувала необережність одного водія. А могло й закінчитися  гірше. Адже магістраллю цілодобово рухаються вантажні і пасажирські поїзди.

Волинська область.