Керівник парламентської фракції «Народний фронт», депутат-мажоритарник від Чернівецької області Максим Бурбак організував за власні кошти колективний перегляд кінострічки «Кіборги» учням Чернівецького військово-спортивного ліцею. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Сьогодні організував перегляд фільму «Кіборги» для учнів військово-спортивного ліцею Чернівців. Це неважко домовитися з ліцеєм, купити квитки й організувати похід. 160 вихованців ліцею раді такій нагоді. І переконаний, що перегляд фільму позитивно вплине на почуття патріотизму та їхню самоідентифікацію в професії», — написав Максим Бурбак.
Він наголосив, що ідею спонсорувати перегляд фільму для молоді можуть підтримати обласні та міські органи влади по всій Україні. Також він нагадав про те, що 5 гривень з кожного квитка йдуть сім’ям військовослужбовців.
«До речі, 5 гривень з кожного квитка передають сім’ям загиблих захисників донецького аеропорту. Принагідно звертаюся до міської та обласної влади організувати для учнівської молоді перегляди «Кіборгів» у кінотеатрах Чернівецької області. Гадаю, таку ідею підтримають в усіх областях України. Це не складно, але дуже важливо для патріотичного виховання нашої молоді, підтримки українського кіно і сімей військових», — зазначив керівник фракції.
Він також наголосив, що розголос про нібито блокування у кінотеатрах Чернівців показу кінострічки «Кіборги» є неправдою.
І, звісно, «Кіборгів» показують у Чернівецьких кінотеатрах.