Партійці Дніпра привезли в селище Черкаське виїзну театральну виставу для бійців 93-ї бригади та 43-го окремого мотопіхотного батальйону. Актори Дніпровського академічного театру драми та комедії показали виставу «Слишком женатый таксист». Захід відбувся в рамках проекту «Театральні зустрічі» з ініціативи народного депутата, голови міської організації партії «БПП «Солідарність» Тетяни Ричкової.

Для хлопців в одностроях похід на виставу — справді подія. Володимир із Харкова, військовослужбовець 93-ї бригади, каже, що останнього разу був у театрі ще у 2014 році. Яку саме виставу дивився, пригадати не зміг, проте розповів, що нинішній захід — важливий, адже бійці розраховують на приємний відпочинок і гарний настрій.

«Після вистави спілкувалися з хлопцями, які щиро дякували за можливість відпочити, посміятися над витівками героїв комедії. Така моральна підтримка дуже важлива для наших захисників», — зазначив заступник голови Дніпровського міського осередку партії «Солідарність» Геннадій Бутенко.

Спектакль у Черкаському — вже четверта виїзна вистава для наших захисників, організована народним депутатом Тетяною Ричковою та партійцями Дніпра в рамках проекту «Театральні зустрічі». Дві з них відбулись на Донбасі — у Краматорську та Маріуполі. Загалом глядачами «Театральних зустрічей» стали майже три тисячі цивільних та військових.