Бойовики продовжують обстрілювати наших військових. За даними прес-центру штабу АТО, останньої доби (станом на ранок 25.11) на луганському напрямку російські найманці зі стрілецької зброї вели вогонь біля населених пунктів Станиця Луганська та Кряківка. На Донецькому на-прямку незаконні збройні формування у Приазов’ї вели вогонь із 120-мм і 82-мм мінометів на підступах до Лебединського.
«Загалом зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. Унаслідок одного з ворожих обстрілів отримав поранення військовослужбовець Збройних Сил України. Його оперативно доправили до військового госпіталю і надали необхідну медичну допомогу», — зазначили в штабі АТО.
За даними ГУР Міноборони, на окупованих територіях Донецької та Луганської областей активізувалася діяльність так званих «військових козацьких товариств» під керівництвом ФСБ Росії. Вербувальники проводять агітацію серед місцевого населення призовного віку і найманців. «У такий спосіб створюються не підконтрольні російському окупаційному командуванню збройні формування. Один із ватажків фейкової «республіки» намагається використовувати цю ситуацію для утримання влади, — зазначили в силовому відомстві
Тим часом Росія відрядила на Донбас черговий гумконвой — перший цього року, а від початку агресії на сході країни — вже 73-й. РФ стверджує: везуть виключно гумдопомогу. Однак наші прикордонники не мають змоги оглянути вантаж. Військові стверджують: під гуманітарним прикриттям окупант доставляє на Донбас зброю та військову техніку для підтримки бойовиків.