Міністерство фінансів попереджає про нову шахрайську схему. Останнім часом надходять повідомлення про те, що від імені міністерства здійснюються дзвінки громадянам та пропонується компенсація за минулу участь в АТ «МММ». 
 

Шахраї телефонують з Києва під різними іменами та кажуть, що за рішенням суду Мінфін нині виплачує відповідну «компенсацію». Далі повідомляють, куди слід приїхати, щоб поновити квитанції, та який «податок» для цього необхідно сплатити.

В офіційному зверненні Міністерство фінансів наголошує, що ця інформація не відповідає дійсності. «Відповідно до статті 152 Цивільного кодексу України акціонерне товариство самостійно відповідає за своїми зобов’язаннями, а також з огляду на те, що держава не брала на себе зобов’язань щодо здійснення будь-яких виплат акціонерам АТ «МММ», інформація про здійснення зазначених виплат Мінфіном є неправдивою», — наголосили у відомстві й порадили у разі надходження на адресу колишніх акціонерів АТ «МММ» відповідних дзвінків звертатися до правоохоронних органів.