Інтелект — саме це сьогодні у моді. У цьому переконують засновники запорізького клубу «Що? Де? Коли?». Регіональна версія улюбленої інтелектуальної гри за короткий термін свого існування вже завоювала десятки прихильників. У суботу відбулася третя гра зимової серії сезону 2018. Засновники розповідають: участь в улюбленому телешоу так і залишилася б мрією, якби не оригінальний подарунок коханій. Він і став поштовхом до втілення у життя давніх фантазій — створення власної версії інтелектуального клубу.

— Усе почалося досить кумедно. Я просто шукав подарунок своїй дівчині Вікторії. Оскільки ми дуже любимо дивитись оригінальне «Що? Де? Коли?», вирішив зробити їй сюрприз і замовив фірмову дзиґу — точнісінько таку, яку бачив по телевізору, — розповідає організатор запорізького інтелектуального клубу «Що? Де? Коли?» Іван Коптєв. — Їх виробляє лише одна людина в усьому світі. Тому мій подарунок коханій і став поштовхом до створення цього клубу.
Перший приз розіграли 2 грудня. Гра відбувається за класичними правилами її оригінальної версії. Це — своєрідний іспит на кмітливість, логіку і винахідливість, а також на вміння працювати у команді. Усі питання — авторські, їх організаторам надсилають жителі області. Наприкінці кращий гравець отримує у нагороду традиційний символ гри «Що? Де? Коли?». Щоправда, запорізька версія призу інтелектуального казино шоколадна.