Хокей. Відбулися заключні поєдинки регулярного чемпіонату УХЛ:
«Кременчук» — «Галицькі Леви» (Новояворівськ). 7:0 (2:0, 1:0, 4:0). «Білий Барс» (Біла Церква) — «Вовки» (Бровари). 6:3 (3:1, 1:1, 2:1). «Донбас» (Донецьк) — «Динамо» (Харків). 8:2 (1:1, 3:0, 4:1).
«Донбас» — 116 очок, «Білий Барс» — 84, «Кременчук» — 75, «Динамо» — 51, «Галицькі Леви» — 25, «Вовки» — 9.
Отже, учасники провели по 40 матчів кожний. І перший етап турніру завершено. А вже сьогодні матчем «Динамо» з «Галицькими Левами» розпочнуться змагання плей-оф.
3 березня. «Кременчук» — «Вовки».
5 березня. «Галицькі Леви» — «Динамо»; «Вовки» — «Кременчук».
Чвертьфінали складатимуться з двох матчів у кожній із серій. До півфіналу пройде команда з найкращою різницею закинутих і пропущених шайб у кожній парі. За нічийного рахунку в окремому поєдинку чвертьфінальної стадії плей-оф овертайм або серія післяматчевих буллітів не проводиться. У разі нічийного результату за сумою двох зустрічей чвертьфіналу команди гратимуть 20-хвилинні овертайми до визначення переможця протистояння.
«Донбас» і «Білий Барс» автоматично потрапляють до півфіналу плей-оф. Серії цієї стадії триватимуть до трьох перемог однієї з команд. Перший, другий, а також у разі необхідності п’ятий матчі гратимуть на майданчиках донеччан і білоцерківців відповідно.
У фінальній серії плей-оф УХЛ зіграють до чотирьох перемог однієї з команд.