Матч 22-го туру української Прем’єр-ліги між «Зіркою» та «Олександрією» перенесено на 6 березня через погодні умови.
Дирекція УПЛ ухвалила рішення про перенесення після прохання керівництва кропивницького клубу, в якому воно запевнило у неможливості проведення зустрічі 3 березня, посилаючись на лист від місцевої ради та державної служби гідрометеорології. Час початку матчу не зміниться — 14:00.
Тренер «Олександрії» Володимир Шаран після перенесення матчу з «Зіркою» в інтерв’ю клубній прес-службі заявив, що стан поля викликає великі сумніви:
«Ще чотири дні тому наш представник відвідав стадіон «Зірка» в Кропивницькому, і вже тоді готовність поля до гри викликала побоювання. Підігрів не було увімкнено. Газон промерзлий, не вкритий захисною плівкою. На подив нашого представника, співробітник «Зірки» сказав, мовляв, плівкою не накриватимемо, краще, щоб сніг лежав зверху.
Тепер «Зірка» попросила перенести зустріч нібито через негоду. Я сьогодні консультувався з директором інфраструктури нашого клубу Олександром Сакарою, і він відповів: якби поєдинок мав відбуватися в Олександрії, то він би відбувся. Адже ми увімкнули підігрів ще 9 лютого, а поле було під плівкою. В УПЛ ні для кого не секрет, що підігрів поля в Кропивницькому досить сумнівний. Не знаю, чи це технічні проблеми, чи це вони так заощаджують».