Ніжинські сайти вже порахували вартість звичайної паски, виходячи із цін на ринку. Отже, для приготування паски з кілограма пшеничного борошна, шести яєць, 300 грамів вершкового масла, 300 грамів цукру, невеликої кількості солі та ванілі треба буде витратити мінімум 115 гривень. Адже борошно в середньому коштує 10 гривень, за шість яєць треба віддати 17, а за масло — 40 гривень. Плюс чотири гривні за цукор, 9 за молоко, 12 за 150 грамів родзинок, а дріжджі та ваніль з прикрасами стануть ще у 24 гривні. Це — для приготування однієї паски! А яка ж порядна господиня пече лишень одну?
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День фізкультури та спорту України 594
-
2Кабмін встановив додаткові коефіцієнти підвищення посадових окладів держслужбовців апаратів судів та органів системи правосуддя 443
-
3Кабінет Міністрів підтвердив державну гарантію за кредитом для фінансування аграрних проектів 274
-
4День рятівника в Україні 101
-
5Уряд ухвалив рішення щодо оплати праці працівників патронатних служб у системі правосуддя на період воєнного стану 98

