Ніжинські сайти вже порахували вартість звичайної паски, виходячи із цін на ринку. Отже, для приготування паски з кілограма пшеничного борошна, шести яєць, 300 грамів вершкового масла, 300 грамів цукру, невеликої кількості солі та ванілі треба буде витратити мінімум 115 гривень. Адже борошно в середньому коштує 10 гривень, за шість яєць треба віддати 17, а за масло — 40 гривень. Плюс чотири гривні за цукор, 9 за молоко, 12 за 150 грамів родзинок, а дріжджі та ваніль з прикрасами стануть ще у 24 гривні. Це — для приготування однієї паски! А яка ж порядна господиня пече лишень одну?
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Кіровоградщині з’явиться новий національний природний парк 1017
-
2Кабмін затвердив Порядок здійснення видатків Пенсійного фонду на виплату пенсій за рішеннями суду 607
-
3Уряд затвердив рішення щодо розподілу та перерозподілу освітньої субвенції на 2025 рік 243
-
4Кабмін вніс зміни до порядку визначення критично важливих підприємств для бронювання військовозобов’язаних 227
-
5День українських миротворців 158

