Ніжинські сайти вже порахували вартість звичайної паски, виходячи із цін на ринку. Отже, для приготування паски з кілограма пшеничного борошна, шести яєць, 300 грамів вершкового масла, 300 грамів цукру, невеликої кількості солі та ванілі треба буде витратити мінімум 115 гривень. Адже борошно в середньому коштує 10 гривень, за шість яєць треба віддати 17, а за масло — 40 гривень. Плюс чотири гривні за цукор, 9 за молоко, 12 за 150 грамів родзинок, а дріжджі та ваніль з прикрасами стануть ще у 24 гривні. Це — для приготування однієї паски! А яка ж порядна господиня пече лишень одну?
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День контррозвідки Служби безпеки України 303
-
2Кабмін визначив порядок розрахунку пенсійної різниці для військових пенсіонерів у 2026 році 225
-
3Привітання з Різдвом Христовим та Новим роком від колективу «Голосу України» 85
-
4Уряд затвердив перелік населених пунктів із традиційним проживанням національних меншин (спільнот) 52
-
5На Чернігівщині посилюють освітню безбар’єрність: у 2025 році збудовано 8 нових укриттів і модернізовано ще 32 47

