Ніжинські сайти вже порахували вартість звичайної паски, виходячи із цін на ринку. Отже, для приготування паски з кілограма пшеничного борошна, шести яєць, 300 грамів вершкового масла, 300 грамів цукру, невеликої кількості солі та ванілі треба буде витратити мінімум 115 гривень. Адже борошно в середньому коштує 10 гривень, за шість яєць треба віддати 17, а за масло — 40 гривень. Плюс чотири гривні за цукор, 9 за молоко, 12 за 150 грамів родзинок, а дріжджі та ваніль з прикрасами стануть ще у 24 гривні. Це — для приготування однієї паски! А яка ж порядна господиня пече лишень одну?
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Тернопільщина продовжує зариблення річки Серет у межах програми розвитку рибного господарства 1950
-
2Кабінет міністрів України уточнив правила бронювання військовозобов’язаних під час мобілізації 202
-
3Міжнародний день пам’яті жертв злочинів геноциду та вшанування їхньої людської гідності 96
-
4Кабмін ухвалив розпорядження щодо стабілізації електропостачання в осінньо-зимовий період 2025/26 року 63
-
5День Сухопутних військ України 62

