Ніжинські сайти вже порахували вартість звичайної паски, виходячи із цін на ринку. Отже, для приготування паски з кілограма пшеничного борошна, шести яєць, 300 грамів вершкового масла, 300 грамів цукру, невеликої кількості солі та ванілі треба буде витратити мінімум 115 гривень. Адже борошно в середньому коштує 10 гривень, за шість яєць треба віддати 17, а за масло — 40 гривень. Плюс чотири гривні за цукор, 9 за молоко, 12 за 150 грамів родзинок, а дріжджі та ваніль з прикрасами стануть ще у 24 гривні. Це — для приготування однієї паски! А яка ж порядна господиня пече лишень одну?
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День прикордонника України 481
-
2День Чорнобильської трагедії 156
-
3Парламенти світу об'єднуються для підтримки України та протидії військовим загрозам в майбутньому 48
-
4З переліку культурної спадщини Чернігівщини виключено 144 об’єкти 43
-
5Опрацьовують урядовий законопроєкт щодо ефективнішого використання державних сільгоспземель 41