Ніжинські сайти вже порахували вартість звичайної паски, виходячи із цін на ринку. Отже, для приготування паски з кілограма пшеничного борошна, шести яєць, 300 грамів вершкового масла, 300 грамів цукру, невеликої кількості солі та ванілі треба буде витратити мінімум 115 гривень. Адже борошно в середньому коштує 10 гривень, за шість яєць треба віддати 17, а за масло — 40 гривень. Плюс чотири гривні за цукор, 9 за молоко, 12 за 150 грамів родзинок, а дріжджі та ваніль з прикрасами стануть ще у 24 гривні. Це — для приготування однієї паски! А яка ж порядна господиня пече лишень одну?
Популярне за тиждень
-
1Кабмін передає Пенсійному фонду повноваження з надання державної соціальної допомоги 515
-
2На Одещині розпочалися жнива-2025: аграрії збирають ячмінь та горох 49
-
3Всесвітній день донора крові 47
-
4Відбудова та відновлення Чернігівщини 39
-
5Верховна Рада України на пленарному засіданні 17 червня прийняла чотири закони, два законопроєкти та постанову 37

