Нове відділення реабілітації створюють на базі лікарні «Солоний лиман» у селі Новотроїцьке Новомосковського району, де є лікувальні грязі. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА. У спеціалізованому відділенні облаштують сучасні палати з комфортними умовами, зали для лікувальної фізкультури й фізіотерапевтичних процедур.
— Щороку проходжу реабілітацію і в «Солоному лимані», і в центрі реабілітації атовців. Спочатку пересувався на милицях, тепер уже й ортопедична паличка не потрібна, — розповів учасник бойових дій Едуард Нечаєв. — Багато хлопців повертаються з війни з численними пораненнями, найчастіше страждають кінцівки та хребет. Тому всі ми з нетерпінням чекаємо на нове відділення.
Для відділення реабілітації відвели крило третього поверху лікарні. Його реконструюють за рахунок обласного бюджету. Уже замінили покрівлю й усі комунікації, відремонтували приміщення й балкони. Тут облаштують 18 двомісних палат, кабінет психолога, зали для лікувальної фізкультури й фізіотерапевтичних процедур. У холі та палатах будуть сучасні телевізори й картини.