Футбол. Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу. Матч у відповідь. 1 травня.
«Реал» (Іспанія, Мадрид) — «Баварія» (Німеччина, Мюнхен). 2:2. Голи: Кімміг, 3, Бензема, 11, 46, Родрігес, 63. Перший поєдинок — 2:1.
«Реал»: Навас, Васкес, Варан, Рамос, Марсело, Кроос, Модрич, Ковачич (Каземіро, 73), Асенсіо (Начо, 88), Бензема (Бейл, 78), Роналду. Тренер — Зінедін Зідан.
«Баварія»: Ульрайг, Кімміг, Гуммельс, Зюлє, Алаба, Толіссо (Вагнер, 74), Алькантара, Мюллер, Родрігес (Мартінес, 84), Рібері, Левандовський. Тренер — Юпп Гайнкес.
Рефері — Джюнейт Чакир (Туреччина).
Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 77 459 глядачів. 
14 градусів.
Лише одного влучного удару забракло «Баварії», щоб вийти до фіналу, котрий 26 травня відбудеться на НСК «Олімпійський» у Києві. До нас приїдуть не мюнхенці, а «Реал». І не можна казати, що королівський клуб незаслужено здобув таке право.
Мадридці вистраждали цей підсумковий результат. Адже вони виграли в гостях, у Мюнхені, заклавши підвалини загального успіху. Хоча тоді пропустили першими, але відповіли двома влученнями.
Цікаво, що на «Альянц Арені» тиждень тому рахунок відкрив Йосуа Кімміг. І в Мадриді він зробив те саме. Надалі поєдинок тривав за мюнхенським сценарієм — два м’ячі у відповідь від «вершкових». В ударі був Карім Бензема.
Та гості не здалися, а навпаки, нарощували темп. І зрівняли рахунок після удару Гамеса Родрігеса. До завершення матчу залишалося ще багато часу. Тому «Баварія» продовжувала гостро атакувати. І кілька разів була близька до мети. А на останніх хвилинах притисла «Реал» до його воріт. Однак спортивний бог цього разу обрав підопічних Зінедіна Зідана. Вони вистояли.
Можна лише подякувати обом командам за те, що подарували мільйонам уболівальників блискуче видовище. Ми стали свідками захопливого футболу у виконанні майстрів найвищого класу. Кожен із суперників заслуговував на фінальний вояж до столиці України.