Кілька десятків активістів і представників під будівлею Апеляційного суду у Волинській області вимагали суворішого покарання для бізнесмена, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на пішохідному переході в Луцьку збив 16-річного хлопця.
Протестувальники порушують також питання про відповідальність суддів, які прийняли рішення лише про умовне покарання винуватця ДТП. Активістів дивує, що прокуратура після рішення апеляційного суду ще досі не звернулася з касаційною скаргою до Верховного суду.
Нагадаємо, 8 грудня 2016 року Володимир Мігас, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), здійснив наїзд на учня Владислава 
Андрушківа. Унаслідок ДТП школяр отримав важкі тілесні ушкодження. Водій, не надавши йому допомоги, залишив місце пригоди і лише після зіткнення ще з двома автомобілями змушений був зупинитися.
5 грудня 2017 року Луцький міськрайонний суд виніс вирок винуватцю ДТП — чотири з половиною роки позбавлення волі. Волинська прокуратура оскаржила той вирок, вимагаючи суворішого покарання. Але Апеляційний суд Волинської області виніс нове рішення — звільнити обвинуваченого від відбування основного покарання, якщо він протягом трьох років іспитового строку не вчинить нового злочину...

Волинська область.