Позавчора, 23 травня, у Полтаві після тяжкої хвороби відійшов у вічність колишній власний кореспондент «Голосу України» в цій області 

Григорій ГРИНЬ.

Він був талановитим журналістом і вмілим організатором творчого процесу. Все свідоме життя присвятив улюбленій справі, яка стала професією. Ще до навчання на факультеті журналістики Київського державного університету ім. Т. Шевченка працював кореспондентом і фотокореспондентом диканської районної газети «Трудова слава». З дипломом про закінчення університету став кореспондентом, згодом — завідувачем відділу газети «Зоря Полтавщини».
Після створення парламентського видання був його першим власним кореспондентом у Полтавській області, працював у «Голосі України» понад десятиліття. Зрештою, досить тривалий час, до виходу на пенсію минулого року, очолював газету «Зоря Полтавщини», був її головним редактором. Колеги неодноразово обирали його головою обласної організації Національної спілки журналістів України.
Роки творчої діяльності заслуженого журналіста України Григорія Гриня припали на непрості часи зламу радянської системи ідеологічних координат і становлення преси нашої незалежної держави. Та за будь-яких обставин він виявляв себе справжнім патріотом України, талановитим журналістом і керівником творчого колективу, ефективним менеджером.
Редакція газети «Голос України» висловлює глибоке співчуття рідним і близьким Григорія Федосійовича. Разом із ними сумуємо з приводу непоправної втрати. Ми пам’ятатимемо колегу і товариша завжди.