У Полтаві вручили ще одну нагороду відомій волонтерці — Вікторії Мірошниченко. Почесну місію виконали голова облради Олександр Біленький і заступник обласного військового комісара Едуард Бородай.
«Вікулю», «Рижика», «Руду» з Полтави знають наші бійці ледь не на всій лінії зіткнення з терористами і загарбниками на Донбасі. Причому ще з тих найтяжчих часів неоголошеної війни, коли їй із побратимами-волонтерами доводилося привозити воїнам буквально найнеобхідніше. І самій потрапляти під обстріли...
Тому має чимало відзнак від армійських і добровольчих підрозділів. У соцмережах заздрісники й «диванні» патріоти навіть дорікають жінці тим «іконостасом» нагород. При цьому свідомо забувають, що в лютому 2016-го їй у рідній Полтаві вручили найпочеснішу недержавну нагороду «Народний Герой України», яку не купиш за гроші, бо представляють до неї ті, хто бачив людину в бою або в реальній справі допомоги фронту. Окремою яскравою сторінкою волонтерської діяльності «Вікулі» стала постійна підтримка дітей, які перебувають в одному з інтернатних закладів Луганщини.
Вручивши Вікторії Мірошниченко заслужену нагороду, Олександр Біленький подякував їй за самовіддану й жертовну працю задля перемоги над ворогом. І запевнив, що депутати облради й надалі долучатимуться до волонтерської діяльності, сприятимуть розвитку цього руху на Полтавщині.

Полтава.