Футбол. До приїзду інспекції УЄФА стадіон «Ворскли» імені Олексія Бутковського в Полтаві буде готовий до матчів Ліги Європи. Про це повідомив президент ФК «Ворскла» Роман Черняк.
«Ми боролися за третє місце для того, щоб зіграти в Лізі Європи. Це мрія кожного футболіста, спробувати себе на євроарені, показати себе, — розповідає президент клубу. — Колектив абсолютно готовий до виступів у єврокубках. Зробимо все для того, щоб ці матчі відбулися в Полтаві. На сьогодні вкладено великі кошти, закуплено турнікети, прилади освітлення, триває ремонт стадіону.
З наступного тижня різні види робіт виконуватимуть три бригади. Думаю, до приїзду інспекції УЄФА ми будемо готові і покажемо, що зроблено.
Ми граємо не для львів’ян, не для харків’ян, а для полтавчан. І нам цікаві єврокубки тільки в Полтаві, тому робимо для цього все».
Обговорення тривало секунди
Теніс. Фінал Wimbledon не буде перенесено з неділі, 15 липня, через фінал чемпіонату світу з футболу. Про це повідомив директор британського мейджора Річард Льюіс в інтерв’ю The Times:
«Ми обговорювали цю тему не більш як 25 секунд. Просто сказали один одному: наш фінал починається о другій годині дня, тому дотримуватимемося цього. Це наша традиція, давайте не змінювати її.
Якщо зробити інакше, то потім можна буде обговорювати, через що ще посунути фінал чи інший матч. Може, через легку атлетику чи щось інше? До того ж залишається ймовірність, що о четвертій годині дня наш фінал уже закінчиться».

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.