Житомир. На 588-й день народження Бердичева 15 кращих пекарів міста працювали добу, щоб приготувати величезний іменинний пиріг розміром 3 метри на 3 метри 20 сантиметрів. Вага його — 240 кілограмів. На пиріг пішло 150 кг борошна, 40 кг цукру, 11 кг маргарину, по 10 кг макової і вишневої начинки, 20 кг повидла, яйця, ваніль. Пекарі зізналися, що це найбільший пиріг, який їм доводилося випікати. Його розділили на дві тисячі частин. А під час «Званої вечері» бердичівці могли скуштувати страви української, польської та єврейської кухонь.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Продовжено строк дії воєнного стану в Україні та проведення загальної мобілізації 384
-
2Кабмін створив Координаційний центр інженерного захисту критичної інфраструктури 91
-
3Уряд оновив порядок роботи Держказначейства під час воєнного стану 48
-
4Кабмін спростив закупівлі для захисту критичної інфраструктури 48
-
5Кабінет Міністрів виділив понад 6 млрд гривень на зміцнення обороноздатності та критичної інфраструктури 45

