Житомир. На 588-й день народження Бердичева 15 кращих пекарів міста працювали добу, щоб приготувати величезний іменинний пиріг розміром 3 метри на 3 метри 20 сантиметрів. Вага його — 240 кілограмів. На пиріг пішло 150 кг борошна, 40 кг цукру, 11 кг маргарину, по 10 кг макової і вишневої начинки, 20 кг повидла, яйця, ваніль. Пекарі зізналися, що це найбільший пиріг, який їм доводилося випікати. Його розділили на дві тисячі частин. А під час «Званої вечері» бердичівці могли скуштувати страви української, польської та єврейської кухонь.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День прикордонника України 481
-
2День Чорнобильської трагедії 156
-
3Парламенти світу об'єднуються для підтримки України та протидії військовим загрозам в майбутньому 48
-
4З переліку культурної спадщини Чернігівщини виключено 144 об’єкти 45
-
5Опрацьовують урядовий законопроєкт щодо ефективнішого використання державних сільгоспземель 41