Чернігів. Двадцять артистів Чернігівського обласного філармонійного центру виступали у Маріуполі, Сартані та Мар’їнці на запрошення керівництва поліції Донеччини. Особливо всіх слухачів вразили пісні часів українських визвольних змагань — за пропозицією керівника поліції Донеччини генерала Миколи Семенишина частину з них чернігівські артисти виконали на велелюдних урочистостях під час святкування Дня Національної поліції у Маріуполі. Поліцейські стоячи аплодували артистам.
Начальник департаменту культури Чернігівської ОДА Олександр Левочко передав керівництву поліції Донеччини подарунки від облдержадміністрації й запросив унікальні колективи — поліцейських-барабанщиць та духовий оркестр — узяти участь в урочистостях, які відбудуться в Чернігові до Дня Незалежності України.
У прифронтовій Мар’їнці чернігівські артисти співали там, де видно околиці окупованого росіянами Донецька. Велике враження справив і концерт у Сартані, населеній етнічними греками. А у Волновасі вже й чернігівці ледве стримували сльози, оглядаючи експозицію в краєзнавчому музеї, присвячену боям 2014—2015 років.