За сприяння народного депутата, члена фракції «Блок Петра Порошенка» Володимира Арешонкова (на знімку) виділено десять мільйонів гривень на ремонт частини автомагістралі Житомир — Виступовичі. 

Про це стало відомо з інформації, розміщеної на сторінці парламентарія у Фейсбуці. «Маю гарну новину для земляків — коростенців, — написав він. — Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич повідомив, що мої численні звернення про ремонт частини автомагістралі державного значення, яка проходить через місто Коростень, знайшли практичне втілення. Виділено 10 мільйонів гривень на ці потреби».
За словами народного обранця, автомобільна дорога Житомир —Виступовичі, побудована 1979 року, давно чекає на ремонт. Її орієнтовна інтенсивність руху — 12 000 автомобілів на добу, тож звісно, що з кожним днем покриття перетворюється на руїну...

Проект реконструкції підготують уже до першого серпня, а тоді буде оголошено тендер на проведення робіт. За умови надходження коштів у рамках митного експерименту розглядатимуть питання про додаткове виділення грошей. 

«Надзвичайно втішений і висловлюю вдячність від земляків, які звертались до мене по сприяння у вирішенні даної проблеми, — наголосив парламентарій. — Від усіх коростенців дякую І. Гундичу за розуміння проблем місцевих громад та справедливе визначення пріоритетності їх вирішення».