Народний депутат Андрій Река («Народний фронт») відвідав свій виборчий округ на Полтавщині, зокрема, Чутівський район. «Там існувала велика проблема — потреба реконструювати і відремонтувати дві автодороги. На сходці громади ранньої весни, в якій я теж брав участь, запевнив розгніваних цією ситуацією людей, що робитиму все, аби згадувані автошляхи у цьому році були капітально відремонтовані. Всіляко підтримав мою ініціативу з цього питання і голова Полтавської ОДА Валерій Головко — і процес пішов», — написав депутат на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Приємно те, що по дорозі до Чутового, за Полтавою — у районі Копилів, під’їзд до мосту і міст через річку Ворскла, давно непридатний для руху автотранспорту, ремонтує незліченна кількість техніки. Роблять нове покриття, знімаючи старе, «залишаючи пір’я для подушки». Люди довго на це чекали. Власники авто, котрі бували тут проїздом, часто гнівалися, кажучи, що через Полтаву проїхати було важко», — додав А. Река.

Розпочаті роботи вже оцінили місцеві мешканці. За словами депутата, багато людей прийшли подякувати за те, що у цьому напрямі ведеться робота: проводяться роботи з реконструкції не лише на згадуваних двох автошляхах, а й на інших дорогах селища.

«Люди повірили і нам, і місцевій владі, і головне — самі у себе», — зауважив парламентарій.

Він повідомив, що у Чутовому відбувся огляд і прийняття рішення з використання державних коштів, які виділив Кабінет Міністрів на соціально-економічний розвиток району — ремонт асфальтового покриття доріг, навчальних закладів, закупівлю різноманітного обладнання... Крім того, депутат зустрівся з представниками апарату районної ради і райдержадміністрації, а також відповідних служб району. Крім того, відвідав дві сільські ради — Зеленківську і Сторожівську. «Адже у мене є звернення жителів цих громад про перспективи їх об’єднання в ОТГ», — додав А. Река.