Народний депутат, член фракції Блоку Петра Порошенка Андрій Вадатурський (на знімку) відвідав підприємство «Меблеві технології» на Миколаївщині. Компанія перемогла в кількох тендерах на виборчому окрузі, який представляє парламентарій, тож він вирішив особисто проконтролювати весь процес — від початку виробництва до поставки меблів до першого вересня. «Ми не економимо на дітях, тому якість класів «під ключ» залишається важливою умовою для виробників», — зауважив на своїй сторінці у Фейсбуці законотворець.

На «Меблевих технологіях» розповіли, що компанія успішно працює в цій галузі протягом 17 років, повідомляє він. Співробітники підприємства запевняють, що першокласники отримають якісні меблі для навчання, бо їхнє підприємство має потужний верстатний парк. «Тож чекаємо перших поставок повних комплектів меблів, які дадуть змогу і дітям, і вчителям отримувати задоволення від навчального процесу, — пише А. Вадатурський. — Отже, зробимо сотню найкращих перших класів на 130-му окрузі»!

Народний обранець уже провів низку зустрічей із представниками шкіл районів округу та влади на місцях, щоб утілити в життя проект «Нової української школи». А навесні цього року брав участь у робочій нараді в Миколаївській обласній державній адміністрації, під час якої обговорювали координацію дій, щоб правильно та вчасно відпрацювати цей проект. Важливо, що громада чотирьох районів округу за місяць зібрала 8,5 тисячі підписів на підтримку загальноукраїнської програми «Нова українська школа», зауважує парламентарій. Уже в червні нинішнього року завдяки уряду загальноосвітні навчальні заклади 130-го округу отримали субвенцію з держбюджету на придбання комплектів шкільних меблів. Нині в районах тривають тендерні закупівлі, щоб укласти договори та вчасно поставити якісні меблі для першачків.

Вл. інф.