У заміському спортивно-оздоровчому комплексі «Супутник», що під Кременчуком на Полтавщині, стартувала перша зміна для... пенсіонерів. Згаданий табір є філією комунального дитячого закладу «Зоряний», і під час канікул у ньому, звісно, набираються снаги та здоров’я школярі. А коли дитячий відпочинок закінчується, своєрідну естафету від малечі та підлітків приймають набагато старші за них земляки.
Останні оздоровлюються у «Супутнику» за кошти міського бюджету. За першу зміну в ньому відпочинуть 182 особи. А загалом цьогоріч до кінця вересня там побувають 898 кременчуцьких пенсіонерів. Задля цього передбачено п’ять змін, кожна з яких триває по шість днів. Відпочивальники мешкають у будинку зі всіма вигодами й належним рівнем комфорту, вони забезпечені чотириразовим збалансованим харчуванням. Всім тут дуже подобається. Бабусі й дідусі кажуть, що ніби повернулися у свої дитинство та юність, коли відпочивали у... піонертаборах.
Відвідавши «Супутник», міський голова Кременчука Віталій Малецький запевнив земляків, що наступного року для заміського оздоровлення зі скарбниці індустріальної столиці Полтавщини виділять іще більше коштів. Тож і коло відпочивальників-пенсіонерів розшириться.

Полтавська область.