Понад 500 курсантів-першокурсників присягнули на вірність Батьківщині в Національній академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного. На трьох факультетах з молодого поповнення готуватимуть офіцерів для механізованих та танкових військ, командирів артилерійських та ракетних підрозділів, фахівців артилерійської розвідки, культурологів, спеціалістів тактичної ланки для інженерних військ. Курсантів з урочистою подією привітали керівники області та народні депутати України, представники громадськості.
«З кожним роком молодь дедалі більше хоче пов’язати своє майбутнє з професією захисника Батьківщини, — розповів начальник академії, генерал-лейтенант Павло Ткачук. — І нас це радує. В академії створені всі умови, щоб підготувати хороших фахівців для Збройних Сил».
«Я переконаний, що серед вас є ті, хто підніме синьо-жовтий стяг у Сімферополі та Севастополі та на кожній прикордонній заставі. Будьте вірні своєму військовому обов’язку та славі українського війська», — звернувся з напутніми словами до першокурсників голова Львівської ОДА Олег Синютка.