Минулими вихідними у Дніпрі відсвяткували 242-річчя з дня заснування міста. Для народного депутата, голови міської організації БПП Тетяни Ричкової та партійців Дніпра, волонтерів, учасників бойових дій цей день розпочався з покладання квітів до стел на Алеї героїв біля ОДА (на знімку).

«Ці хлопці поклали життя за нашу свободу, за мир і спокій. Саме їм ми завдячуємо тим, що можемо спокійно жити, виховувати дітей, відзначати свята. І нехай стане доброю традицією для Дніпра і в найщасливіші дні пам’ятати про наших захисників», — зазначив Геннадій Бутенко, заступник голови міської організації партії.

Тетяна Ричкова та її виборці також у День міста стали першими пасажирами нового маршруту тролейбуса на житловий масив Сокіл, який курсуватиме за номером 21. На запуск тролейбуса мешканці чекали майже 40 років, адже від часу створення житлового масиву електротранспорту тут не було.

«Реформа децентралізації, ініційована Президентом Петром Порошенком, була вимогою часу і суспільства, вона стала однією з найуспішніших. Саме завдяки їй за останні три роки бюджет Дніпра зріс більш як удвічі, а це — понад 13 мільярдів гривень нинішнього року. І саме реформа дала можливість виконати накази виборців і відкрити для мешканців житлового масиву Сокіл тролейбусний маршрут, на який вони чекали багато років», — цитує депутата прес-служба партії.

Під час поїздки дніпряни обговорили з народним депутатом нагальні питання житлового масиву, й обраниця отримала нові доручення від громади.

Офіційне відкриття Дня міста в Дніпрі за традицією відбулось біля пам’ятника видатному громадському діячеві, першому почесному громадянину міста Олександру Полю. Учасникам урочистого заходу зачитали привітання від Президента Петра Порошенка.

Тетяна Ричкова подякувала своїм землякам за те, що вони роблять Дніпро містом змін, дій і справжніх вчинків. «Дякую, що вистояли та відстояли мир на рідній землі. Нехай у кожній родині панують щастя і добробут. Нехай наше улюблене місто зростає і процвітає. Любімо Дніпро і робімо його кращим», — закликала народний депутат.

А напередодні Дня міста Тетяна Ричкова зробила подарунок юним дніпрянам. У Самарському районі, на житловому масиві Придніпровськ, відкрили сучасний дитячий майданчик. Його встановили за кошти депутатського фонду Тетяни Ричкової. Свято з нагоди відкриття зібрало понад 200 дітей і дорослих.

Фото з сайту http//solydarnist.org